fredag, januari 27, 2012

Sloppy but Sweet.
That Girl...


En stil med modiga val och personlig mix av egenheter är i tiden. Som att sprida en synlig essäns av sig själv. Korsa sina olika stilar, för det är sällan realitet att man har endast en renodlad stil i sin garderob. Framför allt inte om man är modeintresserad. Det brukar tendera att sprida sig vid inköpen. Av influenser, idéer och infall. Konsten är att utnyttja spektra av mode och troligtvis få mer ut utav sin garderob. Att våga gör det till vardags.Man känner sig mer beredd när man bär snygga kläder, snygga kläder som man också gillar. Men man måste våga vara kreativ, både vid inköp och burkandet för att skapa sin stil. Fick ett råd en gång från en otroligt inspirerande kvinna jag mötte i Paris. Dare to look like you´r fucking famous!

Det ligger nått i det. En välkomponerad outfit utstrålar självförtroende och mod.


Sloppy but Sweet trenden är tex. fantastiskt personlig. "RockChic", Den är vass och utstrålar lätt "nosieness". Arrogans på ett charmigt sätt. Någon som härska på toppen i denna looken är Chloë Sevigny.Ett stycke hårt i en annars feminin och kvinnlig stil. Eller vise versa, nått typiskt tjejigt mot en ruff skinnjacka och biker boots. En uppslängd knut och en sömnig look. Siden som möte skinn. Trasig denim mot rosa. Balans mellan salt och sött!

Smycken gör mycket. Investera i en stor bank smycken, kors och tvärs. Det är lovely och kan göra en hel outfit, samt möjlig gör att ändra dess skepnad.


Grace your everyday!

Inga kommentarer: